200Lei

Opţiuni disponibile

Extensiile cu banda adeziva reprezinta cel mai popular tip de extensii la acest moment la nivel mondial. Extensiile sunt facute din par natural 100% A+++ calitate Remy (cuticulele firelor de par sunt pastrate intacte iar aranjarea manuala a varfurilor in aceeasi directie previne incurcarea parului).

Montarea extensiilor tape-in se face la rece, numai de catre personal specializat, in salon. Practic, se suprapun doua mese de par cu benzi adezive una peste cealalta, intre ele fiind parul dumneavoastra. Dupa aproximativ 2 luni, cu ajutorul unei solutii, se indeparteaza benzile adezive si prin atasarea unor noi benzi adezive (vezi Accesorii Extensii) se pot refolosi mesele de par.

Banda adeziva, lunga de 4 cm si lata de 0,8 cm este ultra subtire si aproape transparenta, nedetectabila; este de cea mai inalta calitate si a fost conceputa pentru a fi compatibila cu parul, deci cu o ingrijire adecvata banda nu se va slabi si nu se va deteriora.

Extensiile tape-in nu va afecteaza parul si pot fi coafate sau intretinute intocmai ca parul dvs. Lungimea extensiilor cu banda adeziva comercializate de DivineHair este de 58 cm.


ATENTIE: dupa aplicarea extensiilor cu banda adeziva parul nu se spala 3 zile (72 ore)!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Produse asemănătoare