300Lei

Opţiuni disponibile

Extensiile cusute STW (sau la metru) par natural 100% A+++ calitate REMY sunt extensii permanente care se pot coase, aplica foarte usor numai in salon de catre persoanele specializate, necesitand o reaplicare dupa 3-4 luni in functie de cat de repede va creste dumneavoastra parul.

Fiind aplicate prin coasere, extensiile cusute nu deterioreaza deloc parul dumneavoastra! Este cel mai inofensiv mod de a avea un par bogat si lung in permanenta. Totodata, acest tip de extensii poate fi transformat in extensii clip-on prin taierea in mai multe mese si aplicarea clipsurilor. Mesele taiate la latimea dorita se pot suprapune dupa dorinta d-voastra si monta si cu ajutorul microringurilor (inelelor) - vezi Accesorii Extensii.

Extensiile cusute sunt din par natural 100% calitate tip A+++, ce provine de la donatori, calitate REMY (cuticulele firelor de par sunt pastrate intacte si aranjarea manuala a varfurilor parului in aceeasi directie previne incurcarea parului). Este un par netratat chimic, motiv pentru care poate fi vopsit, indreptat, ondulat, coafat dupa cum doriti dumneavoastra!

Caracteristici:

Lungimea disponibila este de 58 cm, latimea mesei fiind de 150 cm.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Produse asemănătoare