499Lei

Opţiuni disponibile

Extensii Divine Lux Clip-On Saten Deschis

Extensiile Clip-On FULL HEAD DIVINE LUX par natural 100% calitate A++++ (preferata de vedete) sunt usor de aplicat, disponibile intr-o gama diversificata de culori, nu necesita ingrijire speciala, parul nu este afectat de utilizarea acestora, nu se electrizeaza, nu se incurca. Se pot vopsi, indrepta, ondula, crepona, coafa, exact ca si parul dumneavoastra.

Calitatea acestor extensii de LUX este vizibila inca de la prima atingere, fiind cea mai buna din domeniul extensiilor! Setul are consistenta pe toata lungimea acestuia!

Extensiile sunt alcatuite din benzi de par (mese) de care sunt atasate clipsuri ultra-small, neobservabile datorita pozitionarii in spatele mesei, fiind acoperite de propriul par. Clipsul are o mica banda de silicon si niste zimti pentru aderenta, ce impiedica alunecarea lor. Se ataseaza individual, pe sectiuni ale capului, foarte usor, in cateva minute, si se pot da jos oricand.

Aplicarea extensiilor este foarte rapida. Siliconul cu care este prevazut clipsul face ca acesta sa nu alunece din parul dumneavostra, extensiile neafectand deloc parul! Astfel, lumea nu va realiza ca purtati extensii de par!

Recomandam Gama de LUX pentru persoanele exigente, ce-si doresc un stil inconfundabil mai elegant, mai frumos si mai ingrijit!


Setul de extensii clip-on FULL HEAD DIVINE LUX contine 7 mese cu 21 de clipsuri, si este impartit astfel:
  • 2 mese de 21 cm cu cate 4 clipsuri
  • 3 mese de 15 cm cu cate 3 clipsuri
  • 2 mese de 10 cm cu cate 2 clipsuri

Instructiuni de montare si intretinere:
  • Nu fortati clemele extensiilor pe baza de clip-on, se inchid/deschid simplu
  • Aplicati fixativ pe portiunea de par unde aplicati clema pentru o fixare mai buna
  • Nu dormiti cu extensiile in cap pentru ca riscati sa le rupeti clemele
  • Nu este indicata spalarea parului cu extensiile montate pentru ca se pot desprinde din par
  • Extensiile clip-on se spala separat!

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Produse asemănătoare