Extensiile Clip-On FULL HEAD DIVINE LUX par natural 100% calitate A++++ (preferata de vedete) sunt usor de aplicat, disponibile intr-o gama diversificata de culori, nu necesita ingrijire speciala, parul nu este afectat de utilizarea acestora, nu se electrizeaza, nu se incurca. Se pot vopsi, indrepta, ondula, crepona, coafa, exact ca si parul dumneavoastra.

Calitatea acestor Extensii de LUX este vizibila inca de la prima atingere, fiind cea mai buna din domeniul extensiilor! Setul are consistenta pe toata lungimea acestuia!

Extensiile sunt alcatuite din benzi de par (mese) de care sunt atasate clipsuri ultra-small, neobservabile datorita pozitionarii in spatele mesei, fiind acoperite de propriul par. Clipsul are o mica banda de silicon si niste zimti pentru aderenta, ce impiedica alunecarea lor. Se ataseaza individual, pe sectiuni ale capului, foarte usor, in cateva minute, si se pot da jos oricand.

Aplicarea extensiilor este foarte rapida. Siliconul cu care este prevazut clipsul face ca acesta sa nu alunece din parul dumneavostra, extensiile neafectand deloc parul! Astfel, lumea nu va realiza ca purtati extensii de par!

Recomandam Gama de LUX pentru persoanele exigente, ce-si doresc un stil inconfundabil mai elegant, mai frumos si mai ingrijit!


Nu sunt produse în această categorie.